Despre mine

Scris de admin în

Sunt jurnalist, antreprenor, social drinker, degustător pasionat, gurmand și bon viveur. În afară de acest blog, pe care sper să ajungeți să-l vizitați cât mai des, scriu in revista Capital și pe capital.ro o rubrică de recomandări si sfaturi numita „Bon Viveur”, la revista „Șapte seri” o rubrică intitulată chiar “Social drinker” și, ocazional, contribui cu articole de media în diverse alte publicații.

Mi-am început cariera în presă în urmă cu 14 ani și acum un an am decis să demarez acest proiect pe care obisnuiesc să-l descriu succint cam așa: “o platformă de comerț și conținut dedicată vinurilor bune și băuturilor fine”. Ați ghicit, este vorba despre theliquorstore.ro : )

De ce un magazin de băuturi? Pentru ca acesta a fost primul lucru pe care l-am învățat din experiențele prietenilor mei antreprenori: cel mai important ingredient al succesului este pasiunea. Iar eu sunt de când mă știu un “social drinker”. În românește singurul corespondent pe care l-am găsit sună destul de rău și inexact: chefliu : ). Definiția de dicționar pentru expresia englezească este: “o persoana care consumă alcool cu moderație, mai ales când socializează”.Iar pe internet găsești spații largi dedicate distincției dintre social drinker și alcoolic. Sunt practic argumente de care am uzat cu toții la un moment dat pentru a-i convinge pe alții că nu suntem niște bețivi : )

Aștept cu nerăbdare să vă cunosc și să povestim împreună despre experiențele noastre de “social drinkeri”. Vă stau la dispoziție pe mail sau la telefon și pe chat-ul siteului. Sper să găsiți aici surse de inspirație, informații utile și să puteți cumpăra, cu ajutorul nostru, toate licorile pe care le căutați.