O zi cu bicicleta pe Drumul Vinului

Scris de dragos în BLOG

belluA venit toamna si este timpul sa te bucuri de un pahar de vin. CarpatBike in parteneriat cu siteul nostru va invita la o plimbare cu bicicleta pe Drumul Vinului pentru a îmbina degustarea vinurilor locale cu o incursiune incitantă în cultura şi împrejurimile regiunii Dealu Mare, intr-un mod activ si sanatos. Drumul Vinului vă va purta prin podgorii si văi însorite, de-a lungul căruia regăseşti conace, mănăstiri, pivniţe răcoroase, povesti şi multe secrete care dau savoare acestei băuturi nobile.

Ce vei experimenta?

  • un traseu (30-40 km) excelent de bicicleta, pe dealuri ce ne vor ridica putin nivelul de adrenalina pe ”Drumul Vinului”.
  • vizitarea unor obiective turistice: Conacul Bellu, Mănăstirea Jercălăi, Mănăstirea Vărbila, Crama 1777.
  • vizita si degustare la crama S.E.R.V.E. si Cramele Rotenberg din Ceptura.
  • Miscare, sanatate si vin bun

S.E.R.V.E  este producatorul din Dealu Mare care ne surprinde in fiecare an cu vinuri sale deja renumite din colectiile Vinul Cavalerului sau Terra Romana.

rotenbergRotenberg  producator cunoscut pentru vinurile Rapsod si vinurile Merlot Notorius, Emeritus si Menestrel

Servicii incluse:

– ghid insotitor pe toata perioada turului si asistenta pe traseul de bicicleta
– intrari la obiective turistice Crama 1777 si Conacul Bellu
– vizita crame, degustare vinuri si bufet pentru fiecare din cele 2 crame vizitate

Primul tur:

Primul tur va fi organizat pe data de 25 octombrie. Intalnirea are loc la 9.30 la muzeul Crama 1777 din Valea Calugareasca si intoarcerea in jurul orelor 17.00.

Tarif: 160 Ron/persoana

Pentru cei care au nevoie de biciclete, CarpatBike va poate oferi spre inchiriere biciclete Trek, Cube sau Cannondale tip MTB.

Informatii si inscrieri:

[email protected]

0740.166.791 sau 0723.389.833

ATENTIE! DACA VEȚI PRECIZA ORGANIZATORILOR CA SUNTETI CLIENTI THELIQUORSTORE VEȚI PRIMI DIN PARTEA SITEULUI NOSTRU O STICLA DE VIN CADOU SI UN VOUCHER DE REDUCERE