Vinuri alese pentru Valentine’s Day

Scris de dragos în DEGUSTĂRI

wine-and-chocolateDacă iubești vinul nu ai nevoie o sărbătoare anume ca să bei o sticlă de vin bun alături iubitul(a) ta. Iar dacă pregătești un moment special pentru Valentine’s day, ar fi chiar indicat să ai la îndemână și o sticlă de vin care să rimeze cu această ocazie. Noi vrem să-ți ușurăm alegerea cu câteva recomandări. Toate disponibile la un click distanță:

Foss Marai Rose – un prosecco premium pentru o ocazie specială, o clasă peste spumantele pe care le poți gusta în mod uzual în oraș. Are un perlaj foarte fin și un gust catifelat, foarte bine echilibrat.

Moet Chandon Rose – cea mai cunoscută șampanie din lume. Varianta sa rose este extrem de gustoasă și potrivită pentru o seara romantică.

Anima Chardonnay – dacă îți place vinul alb, alege acest Chardonnay cremos, cu un buchet foarte prietenos și fructat. Nu întâmplător a fost premiat cu argint la prestigiosul concurs Chardonnay-du-Monde.

Rosa dei Frati – un vin rose absolut special, cu arome florale extrem de subtile și o culoare superbă. Face cinste regiunii Lombardia, devenită celebră în ultimii ani pentru roseurile sale de excepție.

Remole Toscana – probabil puține lucruri sunt mai romantice decât un vin roșu bun de Toscana, băut pe îndelete în doi. Acesta-i un cupaj tipic pentru această regiune, foarte gustos.

Masi Passo Doble Malbec – Pentru cei ce iubesc tangoul și aromele cărnoase ale vinului argentinian. Un vin cu buchet bogat, în care distingi note persistente de cireșe, și cu o acciditate bine balansată.

Amaranta Montepulciano – un vin italienesc ceva mai elaborat, cu un buchet bine aromat și o textură fină, extrem de prietenoasă.

Cuvee Uberland – unul dintre cele mai aplaudate vinuri românești. Un cupaj de Cabernet și Merlot, vinificat după metoda folosită de italieni pentru celebrul lor Amarone.