Accesorii minunate pentru servirea vinului

Scris de dragos în UTILE

Primăvara ne îmbie să degustăm băuturi fresh, bine răcite. Vinuri albe sau roze și cocktailuri spumante care trebuie să își păstreze prospețimea cât mai mult timp după ce au fost deschise. Vă invităm să studiați oferta noastră de accesorii menite să vă ajute să conservați băuturile cât mai mult timp și să vă bucurați din plin de ele în zilele călduroase care vor veni.

Saver pentru vinuri spumante – un dop special care sigilează perfect sticla de spumant după ce a fost deschisă, prevăzut cu un picurător special menit să ușureze servirea vinului mai ales atunci când presiunea spumantului este intensă.

Răcitor de vin instant – cu care puteți gusta vinul la temperatura ideală în orice moment. Trecut prin acest racitor vinul va capata instant o temperatura de 12-18 grade. Sistemul intern de racire este realizat din inox utilizat la rezervoarele de fermentare viticole, prin urmare caracteristicile vinului sunt pastrate intacte. De asemenea, dispozitivul din interior contribuie și la aerarea vinului.

Carafă pentru păstrarea băuturilor reci – un cooler elegant ideal pentru răcirea băuturilor de orice fel (vin, apă, suc de fructe, Ice Tea etc.). Elementele de răcire se păstrează în congelator și se introduc în baza carafei înainte de servirea băuturilor.

Saver pentru vin – setul conține o pompă de vid, care extrage aerul din sticla deschisă și o resigilează cu un dop de cauciuc reutilizabil. Vidul incetinește procesul de oxidare, acest lucru vă va permite să vă bucurați de savoarea vinului câteva zile bune de la deschiderea inițială a sticlei.

Frapieră pentru vin – un cooler care poate răci o sticlă în 5 minute și o poate menține la o temperatură optimă câteva ore fără gheață și fără etichete umede.

Răcitor pentru șampanie – cu această cămașă răcirea sampaniei sau a vinului spumant se face cu rapiditate și vinul se mentine la o temperatură optimă câteva ore.