Pentru prietenii theliquorstore.ro

Scris de dragos în DEGUSTĂRI

Încetul cu încetul pe theliquorstore.ro se construiește o comunitate. Nu suntem încă prea mulți, dar ne-a adus împreună aceeași pasiune pentru vinurile bune și băuturile fine, iar siteul este deabia la început. Experiența acestor 6 luni ne-a învățat că oamenii care iubesc vinul vor să experimenteze, vor să guste din cât mai multe soiuri și arome. De aici și ideea acestei promoții pe care am împărtășit-o deja cu unii dintre voi și care a fost primită cu mult entuziasm. Începând de astăzi vă vom propune o dată pe lună câte un pachet de patru vinuri noi la un preț total de 150 de RON. Sunt patru vinuri foarte diferite, pe care noi cei de la theliquorstore le-am gustat și am ajuns să le îndrăgim în egală măsură. Sunt vinuri în mare lor majoritate seci sau demiseci, roșii, albe, roze sau spumante, fructate, corpolente, fresh sau parfumate. Ideea este că vom încerca să alcătuim în fiecare lună o selecție din oferta theliquorstore.ro, care să acopere cât mai multe gusturi și opțiuni.

Cei care vor să beneficieze de această promoție trebuie să fie prieteni cu noi pe facebook. Dacă nu ați apucat încă să ne dați like, iată un prilej numai bun. În luna mai, cei care vor da share la postarea acestei promoții de pe pagina noastră de facebook vor putea câștiga în fiecare săptămână câte un pachet de vinuri prin tragere la sorți. Prin urmare, dați share la postarea despre oferta „Careul de vinuri” și puteți fi unul dintre cei patru prieteni theliqurostore.ro care vor gusta cele patru vinuri ale lunii mai gratis *. Nu uitați să ne și taguiți (@theliquorstore) in postul vostru ca să stim și noi ce-ați făcut : )

Dacă îndeplinești condiția de mai sus și vrei să cumperi „Careul de vinuri” din luna mai poți să ne scrii pe [email protected] sau să ne suni la numărul de telefon: 0729.729.450

Dar iată care sunt vinurile pe care vi le-am pregătit în această lună:

1. Karakter Rose – un vin delicat și vivace, bogat în arome intense de zmeură, căpșuni și fragi. Gust plin, cremos cu câteva note de mirodenii, urmat de un postgust lung. Acompaniază armonios serile de vară alături de salate, mâncăruri ușoare pe bază de legume și carne friptă, sosuri slabe dar și mâncare asiatică. Este probabil cel mai bun vin rose romanesc de pe piață. O altă reușită a oenologului Aurelia Vișinescu

2. Hardy’s Varietal Chardonnay – un vin aparent simplu, care nu-ți spune nimic, dar care ascunde o mulțime de surprize. O explozie de arome exotice: mango, papaya și ananas și o structura foarte lejeră. Unul dintre cele mai interesante Chardonnay-uri care există pe piața noastră, de altfel provenit dintr-o podgorie extrem de prestigioasă din Australia.

3. Prosecco Frizante Rosato – un spumant specific regiunii Veneto. O bautură gustoasă, foarte parfumată, de care nu te mai poți sătura în zilele lungi de vară. Categoric este un aperitiv optim, care poate fi combinat cu pește marinat cu ierburi aromatice. Se potrivește și cu salata de legume proaspete, atât primăvara cât și toamna. Se servește la 6-8 grade Celsius.

4. Sedara – un sicilian get-beget, roșu-rubiniu cu un gust rotund și buchet bine garnisit cu arome. Impactul la miros este intens cu senzații clare de tutun, condimente și minerale. La degustare, vinul este perfect echilibrat, cu arome fructate dominate de zmeură și cireșe. Un finnish persistent. Un vin pe care merită să-l împarțiți cu prietenii dragi.

Sperăm ca alegerile noastre să vă surprindă plăcut și să vă bucurați din plin de această promoție. Așteptăm cu nerăbdare feedbackul vostru.

* Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți de juriul theliquorstore.ro la sfârșitul fiecărei săptămâni din luna în curs și publicați pe pagina de facebook theliquorstore. Numărul de likeuri și shareuri al fiecărui participant nu este relevant pentru desemnarea câțtigătorului. 

UPDATE: Sorții au decis! Câștigătorii lunii mai sunt Alina Stanciu, Marius Sabău, Carla Enea și Ailin Ibraim. Urmariți-ne pe pagina noastră de facebook și aveți șansa să câștigați vinuri noi.