Retete noi cu scotch

Scris de dragos în UTILE

Când mai găsesc un pic de timp, mai adaug niște rețete simple de cocktailuri. Doar-doar vă deschid pofta și curiozitatea de a încerca ceva nou acasă : ). De data aceasta vorbim despre 5 rețete pe bază de scotch, dar veți vedea că ele au în compoziție și alte băuturi delicioase, pe care le găsiți evident pe theliquorstore.ro : ). Prin urmare avem:

1. Black Watch – în care scotch-ul fie el Johnny Walker sau un altul la alegere este pus în valoare de aroma de cafea din lichiorul Kahlua. Cu gheață și cu un strop de apa minerală devine un long drink savuros.

2. Bonny Prince – de data aceasta scotch-ul se întâlnește cu un vermouth light și cu un strop de whisky condimentat. Este genul de băutură pe care o bei la sfârșit de zi, dar numai dacă ai fost cuminte : )

3. Jay Leno – rețeta îi aparține, după toate aparențele, celebrului om de televiziune american. Este o băutură fină, de după masă. Iar după două pahare râsul e garantat : )

4. Ortensia – un cocktail pentru o zi cu soare. Cu dinți : ). O băutură aromată, răcoritoare, dar suficient de alcoolizată ca să-ți țină și de cald la nevoie.

5. Troia – un cocktail legendar, foarte rafinat. Aromele de portocală și migdale înnobilează perfect scotch-ul. Din nou o băutură pe care vi-o recomand pentru desert.