Cadouri pentru Valentine’s Day

Scris de dragos în BLOG

De la o vreme se sărbătorește Sfântul Valentin și pe meleagurile noastre. În jurul meu se simte deja energia aceea și forfota specifică acestor ocazii. „Ce să-i iau? Când să i-l dau?”. Știm cu toții că nu e decât un alt clișeu comercial. Dar cui nu-i place să primească sau să dăruiască cadouri? Și, până la urmă, ne-am băgat singuri în povestea asta. Prin urmare pentru marți, 14 februarie, trebuie să pregătim un ceva, o mică „regie” ca să onorăm această sărbătoare. Eu vă spun că ar trebui să faceți asta cât mai des și fără vreun motiv anume, dar dacă tot s-a nimerit Valentine’s Day vă ajut cu niște sugestii „tematice” croite după gustul meu.

Să fie vin roșu. Dacă vinul e bun va fi oricum binevenit. Fie drept cadou, fie pe fundal. Și trebuie să fie roșu pentru că e sugestiv (duh!: ) și pentru că e frig afară : ). Puteți alege din vinurile noastre roșii sau puteți să mergeți pe mâna mea și să luați un Alira, un Anima sau un Enira. Mi-a plăcut și că rimau : )

Să fie șampanie. Dacă vinul vă dă palpitații. Sau dacă vreți să sărbătoriți „in style”. Puteți alege din oferta noastra de sampanie.

Sau puteți să mă căutați la telefon sau pe mail (în secțiunea „Despre noi„) și vă ajut să găsiți pe siteul nostru cadoul potrivit. Nu uitați: sfaturile și livrarea la domiciliu sunt gratuite pe theliquorstore.ro!