Vinuri noi în oferta theliquorstore.ro

Scris de dragos în DEGUSTĂRI

Mi-ar plăcea ca acest site să fie cea mai mare colecție online de informații și poze despre băuturi din România. Suntem deabia la început și e greu să aduni dintr-o dată un stoc virtual al băuturilor disponibile pe piața noastră. În plus ne dorim să furnizăm informații cât mai corecte și mai complete despre băuturile pe care le vindem, iar asta cere timp și multă energie. Dar sper că în curând vom fi mai mulți și mai sper că cititorii theliquorstore.ro vor contribui și ei, la un moment dat, cu informații și păreri despre vinurile pe care le-au încercat îmbogățind comunitatea pe care încercăm să o creăm în jurul theliquorstore. Pentru că acest magazin trebuie să fie mult mai viu și mai dinamic decât este acum.

Astăzi adăugăm pe lista vinurilor din theliquorstore.ro câteva produse noi. Iată-le:

Florio Marsala – un vin pe care l-am gustat într-o călătorie în Sicilia și care mi-a plăcut foarte mult. Este un vin de desert, dulce, din clasa celor așa-zis „fortifiate” și este disponibil în două variante „dolce” și „secco”

Chateauneuf du Pape – unul dintre vinurile mele preferate, pe care un prieten francofon mi l-a descris odata printr-o metaforă șugubeață ” Le petit Jésus en culotte de velours” (micul Iisus în chiloți de catifea : ). Îl avem acum disponibil în două variante, Calvet sau Chemin des Papes.

În fine, pentru amatorii de vinuri albe, alte două soiuri de la Calvet, din regiunea Bourgogne, patria Chardonnay-ului : Chablis și Pouilly Fuissedar și un vin mai puțin cunoscut în România, însă foarte apreciat de pasionații de vinuri din Alsacia: Gewurztraminer.

Sper să le încercați sau să le redescoperiți cât de curând. Sărbătorile sunt foarte aproape! : )