Pentru un nou început

Scris de dragos în BLOG

Magazinul este online. Am emoții când mă gândesc că toată construcția asta la care lucrez de mai bine de patru luni a ieșit în lume și acum voi toți o puteți „răsfoi”, pagină cu pagină, iar eu nici măcar nu sunt de față : ). Theliquorstore a fost la început doar un logo, făcut de un prieten în joacă. Apoi au urmat zeci de planuri și de calcule, nopți nedormite, întâlniri peste întâlniri, discuții interminabile, panică, speranțe. Acum știu că dacă nu încerci să faci ceva numai al tău, dormi poate mai bine noaptea, însă cu siguranță ratezi o mulțime de trăiri pe care nu prea poți să le cunoști altfel. Și sunt convins că ce-i mai interesant deabia de-acum urmează.

Acesta este magazinul de care vă tot povesteam. Nu știu dacă e mai mic sau mai mare, mai complex sau mai banal decât v-ați imaginat. Însă știu ce va fi de acum încolo. Va fi un site plin de povești. O „șezătoare” prietenească în care vom descoperi tot felul de minunății împreună și în care vom încerca să ne bucurăm de viață. Lângă noi vom avea o mulțime de licori delicioase. Băuturi mai mult sau mai puțin cunoscute menite să ne bucure sau să ne aline . Iar eu voi fi gazda voastră, un vânzător mereu prezent și dornic să vă ajute. Un om care vrea să trăiască cât mai plenar experiența asta și să împartă cu voi împlinirile ei.

Pentru mine, ca și pentru voi, povestea de-abia a început. Așa că sper să îmi iertați de pe-acum eventualele stângăcii. În fiecare zi, lucrând la acest site, mă simt ca un copil care învață să meargă. Poate sunt mai greoi acum și mai haotic, dar peste puțin timp, înarmat cu sprijinul vostru, voi putea să alerg. Iar atunci voi veți fi niște clienți fericiți : ). Până atunci aștept cu interes părerile voastre!

Acum vă invit să-mi vizitați magazinul. Și să vă bucurați de viață!