De ce theliquorstore?

Scris de admin în BLOG

De ce un magazin de bauturi? Toate discutiile incep cu aceasta intrebare. Poate pentru ca nu paream genul care si-ar dori sa faca o cariera din asta sau poate pentru ca oamenii nu vad atat de limpede cum ar putea sa fie asta un business serios. Oricum, pe mine nu ma deranjeaza sa le raspund. E ca un exercitiu de rezistenta. Atata timp cat nu-mi pierd pasiunea de a vorbi despre asta inseamna ca pot spera in continuare ca voi avea succes. Pentru ca asta a fost primul lucru pe care l-am invatat din experientele prietenilor mei antreprenori: cel mai important ingredient al succesului este pasiunea.

De ce totusi bauturi? Pentru ca eu sunt de cand ma stiu un „social drinker”. In romaneste singurul corespondent pe care l-am gasit suna destul de rau si inexact: chefliu : ). Definitia de dictionar pentru expresia englezesca este: „o persoana care consuma alcool cu moderatie, mai ales cand socializeaza”.Iar pe internet gasesti spatii largi dedicate distinctiei dintre social drinker si alcoolic. Sunt practic argumente de care am uzat cu totii la un moment dat pentru a-i convinge pe altii ca nu suntem niste betivi : )
Ok, iti place sa le consumi/savurezi ocazional. Dar de ce sa faci un business din asta? De ce nu? De ce sa nu faci o afacere dintr-un lucru care te pasioneaza, care iti produce placere. De ce sa nu descopar alaturi de clientii mei minunile acestor licori si sa-mi fac o meserie din asta? : ). Ok, o sa spuneti ca doar pentru atata lucru nu merita
sa-ti faci o firma, daramite o afacere. Eu cred ca povestea theliquorstore.ro va va convinge ca asta nu e putin lucru. Nu uitati, totul incepe cu pasiune. Magazinul va fi online foarte curand!