Arta nu mușcă

Scris de dragos în BLOG

În urmă cu două-trei săptămâni am intrat în contact cu un grup ale cărui idei și inițiative mi se par foarte interesante. Este vorba despre Asociația “Arta nu muşcă”, care organizează periodic în București evenimente culturale în care oameni obișnuiți, prieteni de pe Facebook, de pe diverse bloguri sau prietenii prietenilor lor sunt invitați să ia parte activă. N-am s-o mai lungesc prea mult cu explicații și teorii și îi las pe ei să se prezinte prin intermediul invitației pe care mi-au trimis-o pentru următorul eveniment:

„Arta nu mușcă” te invită duminică/ 10 iunie/ 2012 , la evenimentul Carte. Dans. Joc , ce va avea loc la Casa Universitarilor ( Str. Dionisie Lupu, Nr. 46).

Ȋncepând cu orele 16.00- va avea loc  un workshop aparte, dedicat iubitorilor de carte şi ȋmpărtăşirii propriilor experiențe, într-un mediu relaxant , susținut de  Adrian Soare –trainer și motivational speaker.(http://www.succesdublu.ro/about/ ). Workshop-ul pornește de la premisa : Citind, te diferențiezi de restulParticipanții sunt rugați să se prezinte cu o carte, care le-a schimbat viața, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca și punct de pornire pentru exercițiul de elibereare a propriilor “demoni ”, cu scopul de a ne cunoaște și de a ne detensiona de energiile negative acumulate în cursul săptămânii.

Cei care nu vor lua parte la întâlnirea despre cărți, sunt aşteptați cu drag, ȋn frumoasa gradina cu iz de poveste, unde  workshopul de improvizație va fi susținut de Softskills and Sales Trainer la Apple, cu alte cuvinte, să intre în scenă –Bogdan Grigore (www.bogdangrigore.ro). Improvizația este o artă, iar inspirația apare din absolut orice ne înconjoară. Exercițiile sunt benefice pentru spontanietate, amplificarea creativității, dobândirea încrederii în sine, practic să comunicăm eficient și să ascultăm activ , ca finalmente să ne destindem, să ne împrietenim și  să ne distrăm. (http://improvizatie.ro)

Ȋn partea a 2-a ,  vor fi prezenți 5 dintre membrii trupei de  muzică clasică- contemporană –La pasión de una rosa  ( Alex Raileanu- pian, Ciprian Pop-chitară, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stănescu-vioară, Aleka Potinga-voce) ce vor asigura publicului  un spectacol de jazz,  completat  de un recital mirific de poezie , semnat de Andreea Enia.Invitatul special  este  artistul plastic- Oana Birsan- cu o expoziție inedită despre metamorfoză. De asemenea, este autoarea tabloului dedicat nouă/ Arta nu mușcă, realizat într-un mod  inspirațional, pe care o să îl admirați, în premieră, în cadrul evenimentului.

*Plus o surpriză dedicată exclusiv bărbaților, pasionați de calitate și originalitate-Proiectul Arttheo al Teodorei Pricope -batiste pictate manual pe mătase 100% naturală, cu  modele unicat.

Ȋnscrierea  pentru workshop e obligatorie  pe adresa de mail loredana.munteanu@artanumusca.ro

Obiectivul principal al Asociației Arta nu muşcă este acela de a stârni apetitul artistic al  bucureştenilor, şi atragerea lor către astfel de evenimente, desfăşurate într-o manieră modernă şi creativă”.